logo

Phidra is een jonge en dynamische dienstverlener op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeels- en HRM-ondersteuning, administratie en interim-oplossingen met professionals die in diverse disciplines actief zijn. Of beter gezegd: proactief zijn. Vanuit onze deskundigheid kijken we niet alleen terug op behaalde resultaten, maar we richten onze blik vooral vooruit. Hoe kan het beter? Kritisch zijn waar het moet, adviesgericht waar het kan. Phidra heeft kantoren in Haarlem en Stompetoren.

logo

Chef Glasverwerking is de specialist als het gaat om vakkundig plaatsen van glas. Of het nu gaat om isolerende beglazing, enkel glas, gelaagd glas, gehard glas, spiegels of glas-in-lood bij Chef Glasverwerking bent u hiervoor aan het juiste adres. We zijn werkzaam in de nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten, maar ook bij eventuele glasschades helpen we graag.

logo

Op Bedrijfswagenland.nl kunt u uw gebruikte bedrijfswagen of vrachtwagens eenvoudig en snel online veilen. Na uw aanmelding plaatst u in een handomdraai uw tweedehands bedrijfswagen of vrachtwagen op de site. Deze is dan zichtbaar voor meer dan 300 actieve kopers. Zo verkoopt u uw voertuig met de minste tijdsinvestering voor de beste prijs.

logo

Co Appelman Onderhoud is uw dienstverlener voor timmerwerken. Onderhoud of nieuwbouw; Co Appelman draait er zijn hand niet voor om. Kwaliteit staat voorop, maar ook de prijs zal u verbazen. Neem contact op met Co Appelman (06-28888487 of co.appelman@xs4all.nl) voor uw klus en wij bespreken graag met u op welke wijze wij dit aanpakken.

logo

Jij, als ondernemer wil natuurlijk zoveel mogelijk met de dagelijkse bedrijfsvoering van je onderneming bezig zijn. Lekker doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent! Aan de andere kant wil je ook de administratie onder controle houden zonder afhankelijk te zijn van de openingstijden en planning van een administratiekantoor. ZOBIS is de oplossing die je zoekt. Je administratie aanleveren via moderne technieken wanneer het je uitkomt (24/7) en er zeker van zijn dat de administratie snel en vakkundig wordt verwerkt.

logo

Dennis Duba maakt een kunstgebit waar u trots op bent. Onze specialismen zijn kunstgebitten, boven en onder prothesen, implantaatprothesen, volledige onder- en volledige boven prothese, metalen frame prothesen, boven en onder metalen frame voor 1-4 of 5-13 tanden en/of kiezen, kunststof partiële prothese en boven en onder gedeeltelijke prothese.

logo

Bij Echt Leer vind je een bijzonder grote en super geprijsde collectie leer, huiden en vachten. Maak je tassen, schoenen, accessoires, bekleed je kussens, meubels, caravans, zoek je gespen of  zoek je een mooie vacht ter decoratie, heb je een gekke hobby of vind je leer gewoon fantastisch? Kom dan eens langs bij ons, er is veel te zien en te koop.

logo

MABO-lifting Nederland B.V. is de exclusieve importeur van de Combilift 4-weg zijladers en de Baumann Cavaion 2-weg zijladers. Met het grootste leveringsprogramma op zijlader gebied in de markt en een landelijk dekkend serviceapparaat biedt MABO-lifting met 18 medewerkers de oplossingen op het gebied van transport van lange en lastige ladingen.

logo

Online communicatie en dienstverlening past in een tijd waarin gegevens 24/7 beschikbaar moeten zijn. Phidra Online is een paraplu waaronder Phidra diverse online services aanbiedt om de ondernemer te helpen met het administratieve deel van het ondernemen wanneer het uitkomt. Denk aan: online boekhouding, managementinformatie, salarisadministratie en uiteraard de uitwisseling van de benodigde gegevens met Belastingdienst.

logo

De Plopper oliebollenmachine werkt volledig op lucht, dit houdt in dat er geen stekker aan zit. Hierdoor is de machine volledig mechanisch en dat bevordert de levensduur. Dit heeft als voordeel dat de machine in tegenstelling tot elektronica gestuurde machines nauwelijks gevoelig zijn voor water.De Plopper oliebollenmachine kan 4 tot 100 oliebollen per minuut maken. Het volume van de oliebol is instelbaar, door een sterknop aan de zijkant van de machine te verschuiven.

logo

Snoox is een webwinkel speciaal voor honden en katten benodigdheden die net iets extra’s hebben. Dit kan zijn luxer, apart of een buitenkansje.