logoEen keer iets anders dan een standaard (verjaardags)feestje? Kom je feestje vieren bij BMX vereniging De Kley-Drivers

Lekker buiten met je vrienden en vriendinnen fietscrossen op het BMX-circuit in Zuid-Scharwoude. Op dit circuit kun je een (verjaardags)feestje of clinic organiseren. Vanaf ongeveer 8 jaar ben je van harte welkom.

Natuurlijk is het ook leuk om te organiseren met je familie, (sport)team of collega’s. De vereniging heeft handschoenen, helmen en BMX fietsen staan en beschikbaar voor het feestje of clinic.

Belangrijk om te weten: Het is verstandig om een stevige lange broek (geen joggingbroek), een shirt met lange mouwen en sportschoenen te dragen.

Het programma

Op de afgesproken datum en tijd verwelkomen we je met je gezelschap op het BMX-circuit van De Kley-Drivers. Daar starten we met een korte uitleg van de sport en zullen de helmen, handschoenen en fietsen worden verdeeld. Dan gaan we oefeningen doen en gaan diegenen die dat durven de baan op.

Het feestje of clinic zal ongeveer 1,5 uur duren en naar verwachting kan iedereen aan het einde kan zelfstandig het circuit over. Tussendoor hebben we nog een pauze. Tijdens deze pauze wordt iedereen voorzien van drinken en een zakje chips. De kosten zijn € 60 tot en met 10 kinderen, voor elk extra kind wordt er € 6 extra berekend.

Natuurlijk kunt u het feestje of clinic afsluiten door bij BMX Vereniging De Kley-Drivers te blijven eten. Voor € 3,75 per persoon kun je een patatje met frikandel, kaassoufflé of kroket bestellen.  We verzoeken je dit graag aan te geven bij het reserveren van het feestje of clinic.

Indien u zelf nog ideeën/vragen heeft, kunt u dit altijd met ons bespreken. Interesse, mail via info@kleydrivers.nl.